Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: Atatürkçü düşüncenin ışığı altında kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Başarılar: 2011 : Anadolu Lisesi : 2 2012 : Anadolu Lisesi : 14

Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Dart, Masa Tenisi, Futsal, Futbol, Basketbol, Voleybol, Bilek Güreşi, Atletizm alanlarında öğrencilerimiz kupa ve madalya almışlardır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Bilim Söyleşileri
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ Programı Yetişkin Eğitimi Akreditasyonu Öğretmen Hareketliliği, İşbaşı Gözlem Faaliyetleri
Diğer Hususlar: Okulumuzun fiziki imkanları çok iyi durumdadır ve günden güne mevcut imkanlar geliştirilerek yenilenmektedir. Okulumuz çok geniş bir bahçeye sahiptir ve basketbol sahası, voleybol sahası, serbest dolaşma alanı mevcuttur.

WEB - https://lalapasacumhuriyetoo.meb.k12.tr

Adres - Merkez Mah. Nazifbey Cad. No8 Lalapaşa / EDİRNE

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Ortaokulu Lalapaşa ilçe merkezinde 2 katlı binası ile hizmet vermektedir.

Adres - Merkez Mah. Nazifbey Cad. No8 Lalapaşa / EDİRNE

Ulaşım İlçe merkezinden il merkezine / İl merkezinden ilçe merkezine 30 dk aralıklarla Belediye otobüsü kalkmaktadır. Ulaşım süresi 25 dakikadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık EDİRNE - LALAPAŞA 25 km